Algemene Voorwaarden Bedrijfsinfo Privacy Policy Neem contact op Sitemap

De Tandemsprong
De tandemsprong, ook wel duosprong genoemd, is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met het parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende.

Tijdens de inleidende instructie legt één van onze instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Op een hoogte van minimaal drie kilometer gaat de deur open en samen met de instructeur valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden.

Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring kunt u genieten van het unieke uitzicht over de schitterende waddeneilanden. Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra groot scherm. Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw instructeur, terug naar de Amelandse bodem. Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maakt u een perfecte landing, als een veertje bereikt u de grond.

U reserveert een tandemsprong in onze webwinkel. U kunt zelf de dag en dagdeel kiezen. In uw bevestigings-email vindt u de tijd waarop wij u verwachten. Neem voordat u vertrekt nog even contact met ons op of de sprong door kan gaan i.v.m. het weer. Bij aankomst op ons paracentrum mag u zich op de gereserveerde tijd melden bij de receptie, het kan zijn dat u meteen omhoog gaat, maar met minder goed weer (lage bewolking, harde wind of regenbuien) kan er wachttijd ontstaan. Deze kan oplopen tot een halve dag. Bij mooi weer is een korte broek geen enkel probleem, u krijgt van ons een overall aan, wel moet u schoenen aan hebben die u goed kunt vast maken. Met slippers kan niet gesprongen worden. Vrienden en familie leggen we bij de inschrijving uit hoe ze bij de landing kunnen zijn en hoe ze u veilig terug kunnen zien komen op de Amelandsebodem.


Er is geen medische verklaring nodig. Wel is reserveren noodzakelijk dit kan in de webwinkel. Houdt u er rekening mee dat u niet zwaarder mag zijn dan 95 kilo en onder de 18 jaar is schriftelijke toestemming van de ouders nodig. Mocht de sprong door b.v. weersomstandigheden op de afgesproken dag niet doorgaan, dan heeft u 2 jaar de tijd om hem alsnog te komen maken.

Kadobon
Wanneer u een origineel kado zoekt, kunt u natuurlijk een kadobon bestellen. Ook dit kan in onze webwinkel. U krijgt dan een bon waarmee de gelukkige ontvanger zelf een boeking voor een bepaalde dag kan maken.
Tandemsprong
Cursus
Cadeaubon bestellen

De Tandemsprong
Handycam reportage
Cursus
Route naar Skydive Ameland
Openingstijden
Adresgegevens
Vliegtuigen

© Copyright 2019 - Paracentrum Ameland - WizBizz Webwinkels